A mezőgazdasági befektetések mértékét nem minden esetben a gazda tudja szabályozni. Ez főleg igaz a 2016-os év első felében tapasztalt, olykor pusztító éghajlat tükrében. Viszont az is örök igazság, hogy az olcsó gépekkel és az elavúlt technológiákkal még a várt eredményeket sem érjük el. Erre próbál megoldást találni az Agroconnect KFT. Egy csokorba gyűjtöttük a technológiai követelményeknek megfelelő de kedvező áron beszerezhető mezőgazdasági gépeket vetéstől a betakarításig.

 

 

Az Agroconnect KFT. Gyulán kezdte meg tevékenységét egy nemzetközi cégcsoport tagjaként. Az Európai Unió-s mezőgazdasági pályázatok voltak a  fő mozgató rugói annak, hogy a vállalkozás létrejött. 2016 május 1-től kezdődően új telephelyen, a Hajdú-Bihar megyei Mezőpeterden folytatja munkályát. A célok között az szerepelt, hogy bármilyen méretű gazdaságot ki tudjanak szolgálni, igazodva azok igényeikhez. Ez a rugalmasság biztosítja a cég sikerességét és folyamatos növekedését.

 

Erőgépek terén nem hagyatkoznak az olcsó de sok bajjal járó gyártók termékeikre, vagy ellenkező esetben a jól működő de megfizethetetlen traktorokra. Egy kiváló minőségű középkategóriás traktorral, mindazt a munkát el lehet végezni mint nagyobb testvéreikkel viszont az egész napos munkát a konfortos fülke teszi elviselhetőbbé.

Ilyen a FARMTRAC lengyel traktor, aminek az erejét az angol PERKINS motor adja, a stabilitását az olasz CARRARO és a német ZF, a megfelelő „vérkeringését” a BOSCH pomparendszer biztosítja. Egyszerűen kezelhető, megbízható erőgépnek számít az Európai piacon és már Magyarországon is dolgoznak vele a gazdák az Agroconnect KFT-nek köszönhetően. A 75 lóerős változata Lengyelországban elnyerte a 2011-es Év Mezőgazdasági Gép díjat.

 

Talajelőkészítés megtervezésekor alapvető szabály, hogy a talajápolás legalább olyan fontos technológiai lépés mint a növényápolás. A talajra gyakorolt károsító hatás csökkentését leginkább az egymenetes munkavégzéssel tudjuk elérni valamint a forgatásos talajművelési technikák leváltását a lazításos talajművelésre. Nem véletlen, hogy nagy nyugati gyártók már leálltak az ekék gyártásával. Ezt a technológiai vonalat követi a szintén lengyel ROLMAKO gyár a termékeivel. Kiemelt gépek ezek közül a kombinált magágykészítőjük, a késes szántóföldi kultivátorjuk és a különböző méretben és súlykategóriában kapható rövídtárcsájuk.

A szántóföldi  gruberek az ekék munkályát válltja fel, míg a rövídtárcsákkal többek között a tarlóhántást tudjuk elvégezni. A kombinált magágykészítő az egymenetben történő vetőágy előkészítését biztosítja. Látható tehát, hogy az Agroconnect KFT. álltal kínált termékek nagyszerűen beilleszthetőek akár az ökológiai gazdálkodásba is, és mindezt verhetetlen áron. Tesztelje ön is az árakat!

 

Vetés során nem csupán a vetőmag helyes megválasztása fontos de az sem mindegy, hogy milyen vetőgépet használunk. Ma már szinte minden országból érkeznek hozzánk vetőgépek. Sokszor látunk a piacon használhatatlan eszközöket, amiket aztán vagy vissza vesz a kereskedő, vagy gyorsan tovább adják féláron. Vannak ezzel szemben a precíziós gépek, amik kitesznek egy traktor árát mégsem érjük el vele azt a különbséget mint amekkora különbség van az áruk között. Erre ad választ az Agroconnect KFT!

Az utóbbi időben újra nagyon népszerűek a román, FIGYELEM az eredeti román SPC vetőgépek. Nem véletlen, mivel a technikai újjításokkal mind az a hiba ki lett javítva ami eddig jellemezte. Így most egy jól ismert, megbízható vetőgépet kap kézhez a gazdálkodó és a legalacsonyabb áron. Ami 2016-ban hatalmas robbanásnak számít az a dupla-tárcsás változat.

A gabonavetőgépek között is megmaradt a SUP vetőgép ami szintén több újjításon ment keresztül és a mechanikus rendszerével a legmegbítózhatóbb gépek közzé sorolható a legjobb áron. Bizonyosodjon meg ebben, és kérje kedvezményes ajánlatot augusztus 31-ig.

 

Növényápolás során biztosíthatjuk a kúlturnövényeink egyöntetű és biztonságos növekedését. Az OMIKRON KFT álltal gyártott sorközművelő kultivátorokkal elérhetjük a hozamok növelését és a minőségi paraméterek javítását. Ugyanígy az erdélyi Bonchidán gyártott TEHNOFAVORIT permetező berendezésekkel. A téma még mindig ugyanaz. Hogyan érjek el magas hozamokat alacsony befektetéssel? Mindkét előbb említett gyártó termékei bizonyítottak már a hazai és a külföldi szántóföldeken és árban versenyképesek a nagy nevű gyártókkal szemben.

 

Betakarítás az utolsó olyan lépés a szántóföldön, ahol még mindig veszíthetünk a termény mennyiségéből. Ezt kihasználva a legtöbb vágóasztal gyártó irreálisan magas áron kínálja termékét. Ugyanazt a technikát alkalmazva az Agroconnect KFT megtalálta azt a gyártót, amelyik garantálja a 0,01 %-os szemveszteséget és ezzel eggyüt megfizethető  a terméke. Érdeklődjön nálunk ezzel kapcsolatban.

 

A gazdák tehát nincsenek rákényszerítve arra, hogy a minőségért magas árat fizessenek ki. Az Agroconnet KFT összeválogatott termékpalettáján mindazokat a termékek megtalálhatóak amelyek magas szinvonalat képviselnek megfizethető áron.

 

Várjuk hívását!

0620 279 11 90

Katona Róbert

Agrármérnök
https://www.irepwatches.co
http://www.rolexsreplicas.org